Udstillingen er blevet til i forbindelse med Kultur Hovedstad 2017

Jeg er inspireret af menneskets spor i havet. Havet rummer liv, men også affald. Langs Djurslands kyst har jeg samlet materialer, som vidner om menneskets eksistens. Materialerne er blevet til skulpturer, som relaterer til himmel eller hav, liv eller død. Ting og sager, der har haft en funktion, bliver anvendt på en ny måde, som fortæller en historie, en slags forløb eller cyklus, altid med omdrejningspunkt omkring menneskets rolle i naturen. Det har været en tænksom proces, som har mindet mig om hvor skrøbeligt alt levende er.

Profkunst og gæste udstillere, 17 kunstnere ialt
Ole Stenholm,Aase Kvorning, Troels Kvorning, Morten Skovmand, Bente lyhne, Vidar Håkan Utvik, Karin Normann, Trine Brix, Irene Grundel, Ketty Steffensen, Max Elhardt, Jens H. Petersen, Jens Chr. Jensen, Steffen Tast, Pia Græsbøll Ottesen, Bjørn Kromann-Andersen, Hans Sandgren Jakobsen

Uddrag af forord fra folder af Trine Rytter:
Tanken bag Let´s Rethink – Cyklus er at vi lever organisk og cyklisk, og at livet på samme tid fører os fremad og tilbage. Det betyder i virkeligheden, at vi ikke bare kan kaste tingene bag os og tro på, at når de er ude af syne, er de for altid også helt ude af sind – i den cykliske tankegang ligger den overbevisning, at vi møder det igen og da er konfrontationen ikke nødvendigvis behagelig – især ikke hvis vi var uansvarlige da vi i sin tid skaffede os af med “lortet”.

Moder Jord

PU skum som har ligget i havnebasinet og blevet slebet efter skibsophugning, hænger i jernkæde. Moder Jord som symboliserer alt levende og frugtbarheden på jorden er her lavet af affald, som godt nok ligner sten, men ikke er det.
Kan ses på Østjyllands museum Grenå

Havet går i fisk.

Affald fundet på Djurslands kyst, kun tilføjet lim og fiskeline, er sat sammen til underlige fisk. 
Kan ses i Baunhøj Mølle, Grenå

Spred dine smukke vinger og flyv

Dette er f.eks en Havfugl med affald i maven. Materialerne er fundet på min strand og ved havnen.
Kan ses i Kulturhuset Pavillonen Grenå