LET´S RETHINK – CYKLUS

LET´S RETHINK – CYKLUS

Udstillingen er blevet til i forbindelse med Kultur Hovedstad 2017Jeg er inspireret af menneskets spor i havet. Havet rummer liv, men også affald. Langs Djurslands kyst har jeg samlet materialer, som vidner om menneskets eksistens. Materialerne er blevet til...

læs mere

Udsmykning

Endnu en blomst til ‘mangfoldigheden’ ved Kunstcentret Silkeborg Bad

Endnu en blomst til ‘mangfoldigheden’ ved Kunstcentret Silkeborg Bad

En rose så jeg skyde op af den frosne jord, den 22 December 2020.

Endnu gang må jeg sige tak til HSM Grenaa for et godt samarbejde og flot resultat. Dette er den tredje blomst i udsmykningen af vejen op til Kunstcentret. Nu er der således ukrudt ved begyndelsen, slutningen og midten af udsmyknings forløbet, der ifølge planen til sidst vil bestå af 10 ukrudtsplanter.

Jeg ser frem til at bygge de næste

“Mangfoldighed” til KunstCentret Silkeborg Bad

“Mangfoldighed” til KunstCentret Silkeborg Bad

Udsmykningsopgaven har fået titlen mangfoldighed, og skal vække undren ,nysgerrighed og gerne glæde til forbipasserende.

Ukrudt er noget vi kæmper for at holde nede, men det vokser op overalt, og det forgår ikke så let. På KunstCentret Silkeborg Bad er der plads til frø af alle slags både ude og inde.

Mælkebøtte og Kamille  på ca 3m højde blev d. 26.06.20 “plantet” ved ind og udkørsel.

Det er planen at der med tiden vil være 10 skulpturer af ukrudt ved Gjessøvej ud for Kunstcentret.

Opgaven er et bestillingsarbejde fra Kunstcentret Silkeborg bad. Direktør Iben Form bad mig lave et forslag. Aftalen er 10 ukrudtsplanter.

I processen har jeg bygget  mange små modeller, hvorfra de 10 blev udvalgt og godkendt  af kunstcentret.  Vi har været i fin dialog omkring ukrudts skulpturens placering ,som herefter er blevet tinglyst. Det er en fornøjelse at få et bestillingsarbejde fra så kompetente samarbejdspartnere. Overalt er jeg blevet mødt med velvillige og positive medarbejdere.

Udfra de små modeller har jeg bygget ukrudtsplanterne op af pap i fuld størrelse. HSM industri Grenå har bukket og svejset efter denne model, så det har været  et samarbejde om, hvad der kan lade sig gøre i stål.  Jeg er meget glad for det samarbejde.  Jeg er så heldig ,at jeg har en dygtig smed  Martin Dam til rådighed , med kreative løsninger og god fornemmelse for opgaven. Derudover har Nick Palk som projektleder og Niels Allermand med blandt andet skærefiler, bidraget med at løse opgaven på bedste vis. HSM  står for hele processen fra planlægning  til udførelse og opsætning.

Jeg ser frem til at gå videre med de næste ukrudts skulpturer.